Македонија,Крими хроника

Автомобил се запали на патот Прилеп – Македонски Брод

Автомобил се запали на патот Прилеп – Македонски Брод

Автомобил се запалил на магистралниот пат Прилеп – Македонски Брод во близина на прилепското село Ропотиво. Поради пожарот сообраќајот е во прекин.

Засега нема информации за повредени лица, како и причината поради која автомобилот се замозапалил, објави телевизија Сител.