Македонија,Крими хроника

Автомобил со скопски таблички оштетен во Солун

Автомобил со скопски таблички оштетен во Солун

Во Солун оштетен автомобил од марката „мерцедес“ со скопски регистерски таблички.

Македонецот на граничниот премин Богородица пријавил дека во Солун регистерската табличка му била ишарана со црн спреј.