Магазин

ВИДЕО: Бабичка крена автомобил на две тркала

ВИДЕО: Бабичка крена автомобил на две тркала

На излез на бензинска пумпа бабичка крена автомобил на две тркала.

На видеото од надзорната камера од бензинската пумпа во Велс се гледа дека оваа бабичка е вистински професионалец кога станува збор за возењето автомобили.

Таа сврте премногу брзо, па двете тркала се кренаа во воздух. Бабичката како вистински професионалец фати кривина на две тркала, а потоа како ништо да не било, продолжи таму каде што се упатила.

Theres drivers and drivers, fair play good recovery from this old lady!

Posted by Sian Jones on Monday, 19 October 2015