среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 0

ВИДЕО: Како Балканец пазари во Германија

Како Балканец пазари во Германија ? Голем број Балканци во потрага по подобар живот заминуваат во Германија, која важи за богата европска земја.

balkanec-germanija

Поврзани вести

Како Балканец пазари во Германија ? Голем број Балканци во потрага по подобар живот заминуваат во Германија, која важи за богата европска земја.

Сепак граѓаните кога ќе стасаат во оваа држава често имаат проблем со јазикот, како што може да се види на најновата видео снимка што се појави на интернет и стана вистински хит.

Видеото е насловено „Балканец во Германија“, а во него можете да видитре како еден човек купува во продавница.

Како овој господин се снајде со германскиот јазик, погледнете во видеото:

Најчитани вести