среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 0

Балканот го очекува „пеколно“ лето

toplooo

Поврзани вести

Балканот би можел да биде погоден од сушно „пеколно“ лето, предвидува еден од најпознатите светски метеоролошки сервиси, Accuweathe.

Accuweather прогнозира дека ова лето ќе биде едно од најтоплите на Балканот во последните неколку години.

Најчитани вести