Спорт

Балотели повторно напаѓа – со глупости

Балотели повторно напаѓа – со глупости

Според Алберт Ајнштајн, само вселената и човековата глупост се бесконечни.

За вселената допрва ќе откриваме, но кога е глупоста во прашање, Марио Балотели е типичен пример дека Ајнштајн е во право.

Една слика – илјада зборови.

baloteli

Сликата е со навредлива содржина, а според англиските медиуми, ќе има истрага за овој гаф на Италијанецот. Останува да се види дали и со каква казна ќе се соочи напаѓачот на Ливерпул.