Македонија

Бараките на МВР и неколку околни улици денеска без вода

Бараките на МВР и неколку околни улици денеска без вода

Корисниците од улицата Востаничка, дел од улицата Црниче, Церска, 50-та Дивизија и бараките на Министерството за внатрешни работи денеска од 9,30 часот се без вода за пиење, информираат од јавното претпријатие Водовод.

Прекинот е поради дефект на шибер затворач на улицата Востаничка.