петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 41

Барања за субвенции за откуп на винско грозје до крајот на месецот

godinava-rekorden-otkup-kvalitetno-vino-grozje

Последни вести

Барања за субвенции за откуп на винско грозје може да се поднесат до крајот на месецот.

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој информира дека барањата може да се поднесат до 30 ноември во писарницата на Агенцијата, лично или по пошта.

Најчитани вести