Македонија

Барате сродна душа? Еве што се нуди по огласите

Барате сродна душа? Еве што се нуди по огласите

Барањето на сродна душа, партнер за цел живот, некој кој ќе ве исполни целосно во реалноста е многу многу тешко. Одредени луѓе не губат ни во еден момент надеж дека вистинска љубов ќе им се случи. Тие прават се за да дојдат до она што го бараат, од целовечерни излегувања, па се до нападни „пуштања“ на се што „мрда“.

Но, има и онакви кои работата си ја сфатиле сериозно и се оддале на работа преку оглас да ја најдат сродната душа.

Дека „хартијата трпи се“, ни покажуваат и следните огласи на лицата кои бараат љубов каде се испишани желбите за тоа каков треба да биде нивниот иден партнер.

Во огласите тие често знаат да си пишат што им лежи на душа, па така едни бараат жена за да им чисти по дома, а потоа може за брак, други за да се преселат кај неа, а трети пак се за добар провод и пополнување на време.

019

016

Државните детски одморалишта одат во рацете на приватните стопанственици

018

Но, не бараат сите љубов. Некои си ја имаат по дома. Добрата забава, авантуристичкиот дух, како монотонијата ги тера да „забавата“ да ја пронајдат надвор од домот. Тие не успеале личноста за забава да ја пронајдат во своето секојдневие, па за тоа се потпреле на огласите. Еве што можете да прочитате:

Untitled

10689590_778980432165064_3641560220840607041_n

oglas

Дека животот е тежок, ама навистина тежок ни покажува и следдниов оглас. Минатата недела се појави еден хит оглас во кој Струмичанец се продава сам себе за брак. Да се потсетиме како изгледаше тој:

se-prodavam-na-pazar3-koja-kje-me-kupi-kje-se-usrekji-187053-640x290