Балкан

„Барем јас да го задавев на време, снаата ќе ми беше жива“

„Барем јас да го задавев на време, снаата ќе ми беше жива“

Подобро јас да го задавев на време, барем снаата ќе ми беше жива, вели таткото на Иван, монструмот од Србија кој ја задави својата сопруга додека му била во посета во затвор.

-Иван беше суров кон сите, а жената често ја тепаше. Нас не исфрли од дома, а сопругата секојдневно ја малтретираше. Не знам ни зошто му отишла да го посети во затворот. Вака со солзи во очите ја раскажува својата тажна животна приказна очајниот татко.

Тој додава дека синот уште во средношколските денови загубил контрола. Влетал во лошо друштво и почнал да се дрогира. Правел секакви глупости.