Македонија

Батинци и Љубош без вода

Батинци и Љубош без вода

Поради дефект на водоводна мрежа на улица 10 број 15 во селото Батинци без водоснабдување ќе останат корисниците од населените места Батинци и Љубош од 15 часот па се’ до санирање на дефектот.