Магазин

ФОТО: Вака се копа бавча во Росоман

ФОТО: Вака се копа бавча во Росоман
ФОТО: Вака се копа бавча во Росоман

На социјалните мрежи се појави фотографија од девојка која си ја копа бавчата во Росоман во прилично разголено издание.

Ова дефинитвно не се гледа секој ден.

ФОТО: Доказ.мк