недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 11

ВИДЕО: Кој ќе каже мама тој ќе јаде!

ВИДЕО: Кој ќе каже мама тој ќе јаде!

ВИДЕО: Кој ќе каже мама тој ќе јаде!

Поврзани вести

Една мајка хранејќи го своето бебе се обидувала да го научи да каже „мама“, но доживела изненадување кога кучето решило да ги покаже своите говорни способности.

Погледнете…

Најчитани вести