недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 24

ВИДЕО: Ова бебе ја обожава својата мачка!

Ова бебе просто ја обожава својата мачка. Тоа буквално скока од радост во моментот кога забележува дека мајка му ја носи мачката во неговата соба.

bebe-mackaaa

Последни вести

Ова бебе просто ја обожава својата мачка. Тоа буквално скока од радост во моментот кога забележува дека мајка му ја носи мачката во неговата соба.

Мајката на момент дури и ја става мачката во неговото креветче, по што следи урнебесна реакција од бебето. Тоа грчи и го имитира предењето на неговиот најдобар пријател.

Погледнете го видеото и верувајте дека ќе се смеете до солзи!

Најчитани вести