Магазин

ВИДЕО: Бебе со очила прв пат ги виде родителите

ВИДЕО: Бебе со очила прв пат ги виде родителите
ВИДЕО: Бебе со очила прв пат ги виде родителите

Едногодишното бебенце Пајпер е родено со проблеми со видот.

На оваа видео снимка е прикажана бесценетата рекција на бебето кое прв пат прогледа јасно со помош на специјални диоптриски очила.

Погледнете…