понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 0

ФОТО: Кога бебе помага со перењето алишта

На оваа фотографија добро се гледа што се случува кога бебе помага со перењето алишта. Малата Зое Ролфе сакала да и помогне на мајка и со перењето алишта.

bebe-pomaga-perenje-1

Поврзани вести

На оваа фотографија добро се гледа што се случува кога бебе помага со перењето алишта. Малата Зое Ролфе сакала да и помогне на мајка и со перењето алишта и таа повеќе нема потреба да се грижи за белите алишта – сега сите се во сина боја.

Кога бебе помага со перењето алишта

Кога бебе помага со перењето алишта

Шеснаесетмесечната Зое која обожава да и помага на мајка и околу домашните обврски, го ставила зелениот шалф на мајка и Аби во машината за перење алишта додека таа не гледала.

Кога бебе помага со перењето алишта

Кога бебе помага со перењето алишта

Дваесет и девет годишната Аби го видела резултатот од перењето дури следното утро. Таа за медиумите вели:

Смешно е, но во иднина ќе ја проверувам машината.

Најчитани вести