Магазин

ВИДЕО: Има само 16 месеци, а во еден здив го преплива базенот

ВИДЕО: Има само 16 месеци, а во еден здив го преплива базенот

Ова мало девојче има само 16 месеци, а во еден здив го преплива базенот.

Малата Елизабет иако сеуште не научила да оди, во вода е вистинска риба. Неверојатно, но таа во еден здив го преплива базенот.

Елизабет била обучувана од страна на професионални инструктори за пливање, но едно е сигурно: Таа многу ја сака водата и навистина е одличен пливач.

Ова девојче од Канада стана вистински хит на интернет, откако неговиот татко го објави видеото. Погледнете што може да направи ова бебе.