Македонија

Бејли и Орав на средба кај претседателот Иванов

Бејли и Орав на средба кај претседателот Иванов

Во тек е средба на претседателот Ѓорге Иванов со амбасадорите на САД и на ЕУ, Џес Бејли и Аиво Орав во вилата „Водно“.

Средбата се одржува по завчерашната одлука на претседателот Иванов за општ прекин на сите постапки против политичари и нивните соработници за случаи поврзани со нелегалното прислушување.