Магазин

„Бекстејџ“: Како навиваат мајките на Стоилов, Миркуловски, Ристовски и Манасков (ВИДЕО)

„Бекстејџ“: Како навиваат мајките на Стоилов, Миркуловски, Ристовски и Манасков  (ВИДЕО)

И додека цела македонска јавност со нетрпение го очекува секој натпревар на македонската репрезентација во Катар, „Бекстејџ“ влезе во домот на мајките на ракометарите.

Онаму каде што навивањето е најгласно нервирањето најсилно. Стоилов, Ристовски, Миркуловски и Манасков на терен гинат за Македонија. Нивните мајки, дома пак, гинат за нив. Вистинска навивачка еуфорија и чиста родителска субјективност во видеото во прилогот на „Бекстејџ“.