Македонија

Бел камен без вода

Бел камен без вода

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-200 милиметри во населба Бел Камен, без водоснабдување ќе останат корисниците од населбите Бел Камен и Кучевишка Бара од 10:15 часот па се до санирање на дефектот.