петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 43

Бела техника од Турција за поплавените домаќинства во Сингелиќ

Донацијата ќе ја предаде амбасадорот на Република Турција во Македонија Омур Шолендил.

102691582

Поврзани вести

Донација од бела техника од Турција денеска ќе им биде предадена на домаќинства зафатени од поплавите во село Сингелиќ.

Донацијата ќе ја предаде амбасадорот на Република Турција во Македонија Омур Шолендил.

Најчитани вести