Балкан

Белград: Повреден средношколец, фасада од зграда му паднала на глава

Белград: Повреден средношколец, фасада од зграда му паднала на глава

Ученик во прва година од средното трговско училиште во Белград, е повреден синоќа откако вез глава му паднала дел од фасадата од зградата на улица Македонија. Во Ургентниот центар велат дека е извршено дијагностицирање и дека лекарите одлучиле да го оперираат.

Несреќата се случила 15 минути по 20 часот, пред влезот на некогашната кафеана „Шуматовац“.