Македонија

Белите манитили од ГОБ „8 Септември“ протестираат, да се има почит према лекарите

Белите манитили од ГОБ „8 Септември“ протестираат, да се има почит према лекарите

Директорот на ГОБ „8 Септември“, Сашо Стојчев, кој го поддржа протестот, изјави дека бараат да се почитува белиот мантил.

– Не може секој да им се заканува на лекарите и да ги навредува. Ова станува неиздржливо. Од ден на ден е се полошо, рече Стојчев.