понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 1

Бесплатни логопедски совети и прегледи од утре до 12 септември

Хуманата акција ја реализираат повеќе дипломирани логопеди и дефектолози, со цел да им се излезе во пресрет и да им се помогне на лицата кои имаат логопедски проблеми.

logoped

Поврзани вести

Здружението „Интеракција плус“ од Скопје, од утре до 12 септември ќе организира бесплатна „Логопедска недела“.

Сите заинтересирани може да добијат бесплатни прегледи и консултации во Логопедското студио „Интеракција плус“, кое се наоѓа во непосредна близина на Универзалната сала во Скопје. За повеќе информации и закажување термини може да се јават на телефонските броеви 078/245-484 и 071/973-362.

„Интеракција плус“ почна и со подготовки на Водич за лица со посебни потреби, во соработка со издавачката куќа „Феникс“, која ќе објави и повеќе едукативни боенки, сликовници, прирачници и други полезни и неопходни изданија и материјали.

Хуманата акција ја реализираат повеќе дипломирани логопеди и дефектолози, со цел да им се излезе во пресрет и да им се помогне на лицата кои имаат логопедски проблеми.

Најчитани вести