среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 43

Бесплатни видео разговори во Фејсбук Месинџер

facebook_messanger-1024x576

Последни вести

Бесплатните видео разговори за апликацијата Месинџер на Фејсбук се веќе достапни на глобално ниво, објави социјалната мрежа во вторникот. Првично услугата во април беше пуштена во употреба на одделни пазари во САД, Обединетото Кралство, Канада и Франција.

Апликацијата Месинџер во моментов има над 600 милиони корисници. Корисниците што сакаат да ја користат услигата за бесплатни видеа треба да ја обноват апликацијата. Услугата е достапна само за Android и iOS и е целосно бесплатна. По обновувањето во горниот десен агол се појавува икона со камера.

Најчитани вести