Магазин

Бесплатно предавање за древната индиска медицина Ајурведа

Бесплатно предавање за древната индиска медицина Ајурведа

Планет Ајурведа ве известува дека оваа сабота со почеток во 19 ч. во просторииите на Дом на АРМ Скопје ќе се одржи предавање за древната индиска медицина Ајурведа.

Vikram_ChuahanПредавањето ќе го одржи др. Vikram Chauhan од Индија, еден од најдобрите ајурведски специјалисти.

Предавањето ќе биде на тема:„ Ајурведа начин на живеење“.  Влезот е бесплатен.

За дополнителни информации јавете се на тел. 02/3121730.