Македонија

Бетмен велит: А, срам се бришит со влажна марамица?

Бетмен велит: А, срам се бришит со влажна марамица?

Откако на социјалните мрежи се расшири  информацијата  дека наводно мастилото со кое се обележуваат гласачите  кои го искористиле своето право на глас може да се избрише со влажна марамица, со свое прашање се јави и популарниот твитерџија Богдан Илиевски, алијас Бетмен велит.

velit

Бетмен велит прашува дали срамот се бриши со влажна марамица?

Но, на сметка на наводното бришење на маркерот паднаа и други шеги на социјалните мрежи.

momiroski

 

cekan-500

 

sega500

funci