Македонија,Економија

Бетон ќе го гради Панорамското тркало

Бетон ќе го гради Панорамското тркало

Градежната компанија Бетон АД објави дека склучила Договор со Јавното сообраќајно претпријатите (ЈСП) за изградба на Панорамското тркало во Скопје.

Договорот е во вредност од 1,1 милијарда денари (1.128.981.761 денари).

Бетон ќе ги гради и придружните елементи на тркалото.