сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 37

Без промени на угостителските цени во ноември

Цените на угостителските услуги во ноември  во однос на октомври годинава останале на исто ниво, а во однос на ноември лани се зголемени за 0,4 проценти, објави денеска Државниот завод за статистика.

цени

Поврзани вести

Кумулативниот индекс на цените на угостителските услуги Во периодот јануари – ноември годинава, во однос на истиот период од минатата година, цените на угостителските производи се зголемени за 0,4 проценти, а во однос на декември лани  за 0,2 проценти.

Најчитани вести