Македонија

Без струја дел од Аеродром, Карпош и Шуто Оризари

Без струја дел од Аеродром, Карпош и Шуто Оризари

Kорисниците од општините Шуто Оризари, Аеродом и Карпош утре ќе останат без електрична енергија поради закажани технички зафати во мрежата..

Во време од 07:30 до 17:00 часот без електриќна енергија ќе останат корисниците од ул. Индира Ганди во  Шуто Оризари, од 08.00 – 08.30 часот ул. 3-та Макединска Бригада – Комплекс Македонија Табак во општина Аеродром и од 09.30 – 12.00 часот ул. Скупи – подулица 6 во општина Карпош.