среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Без струја дел од Центар и Кисела Вода

Без струја денеска од 8 до 13 часот ќе бидат потрошувачите од улица „Дренак“, дел од ул. „Антон Попов“, број 5, 7, и 9, и броевите 2, 4, 6, 8, 10 и 12, како и корисниците од улица „Павел Шатев“ (објекти до Подвозникот, Геолошки завод) во општините Кисела Вода и Центар.

без струја

Поврзани вести

Без струја денеска од 8 до 13 часот ќе бидат потрошувачите од улица „Дренак“, дел од ул. „Антон Попов“, број 5, 7, и 9, и броевите 2, 4, 6, 8, 10 и 12, како и корисниците од улица „Павел Шатев“ (објекти до Подвозникот, Геолошки завод) во општините Кисела Вода и Центар.

Привремените исклучувања се поради технички зафати што ќе ги врши ЕВН Македонија АД, извести Регионалниот центар за управување со кризи – Скопје.

Најчитани вести