Македонија

Без струја дел од Центар

Поради изведување технички зафати во електро мрежата, утре без електрична енергија ќе останат дел од потрошувачите на улиците „Димитрија Чуповски“ и „Мито Хаџивасилев Јасмин“ во општина Центар.

Прекинот на снабдувањето ќе трае од 9 до 10:30 часот.