Македонија

Без струја дел од Чаир и Сарај

Без електрична енергија денеска во период од 9 до 14.30 часот ќе бидат корисниците наспроти Јаја Пашина џамија во општина Чаир.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи, без струја утре во периодот од 9.30 до 15.30 часот ќе бидат и корисниците од село Радуша во општина Сарај.