Македонија

Без струја дел од Карпош, Центар, Чучер Сандево и Сарај

Поради технички зафати во електро-мрежата утре без електрична енергија ќе останат делови од Карпош, Центар, Чучер Сандево и Сарај.

Без електрична енергијаод 09:30 до 15:00 часот ќе останат корисниците на дел од ул.Борка Талески дел од ул.Багдатска во општина Карпош, од 08:00 до 15:00 часот корисниците на дел од   ул.Борка Талевски, ул.Диме Аницин, дел од ул. 9 мај, ул. Христо Смирненски, дел од ул. Петар Делјан во општина Центар, од 09:30 до 15:00 часот корисниците  од село Кучевиште, објектот на село Чучер-Сандево, како и дел од село Кучевиште во општина  Чучер-Сандево, од 09:30 до 15:30 часот корисниците на дел од село Семениште во општина Сарај и од 09:00 до 11:00 часот корисниците дел од ул. 6 во села Бардовци кон село Визбегово  во општина Карпош.