Македонија

Без струја дел од корисниците во Гази Баба и општина Аеродром

Заради технички зафати во електро-системот денеска без електрична енергија ќе останат дел од корисниците во општините Гази Баба и Аеродром.

Во периодот од 10.00 – 14.00 часот без струја ќе останат корисниците од Камник – ул. „16“ општина Гази Баба.

Во периодот од 08.30 – 12.30 часот струја ќе нема во дел од село Синѓелиќ, општина Гази Баба и во периодот од 09.00 – 15,00 часот дел од ул. „Горно Лисиче“ , во општина Аеродром.