недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 7

Без струја делови од Бутел, Илинден и Карпош

struja

Последни вести

Утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците на општините Бутел, Илинден и Карпош информираат од регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЕВН Македонија АД.

Во периодот од 8:30 до 14:30 часот, без струја ќе останат корисниците од село Љубанци, во периодот од 9:00 до 13:00 часот, корисниците од селата Миладиновци, Дељадровци, Текија, Грушино, Мршевци, Бујковци и Бучинци, а во периодот од 9:30 до 15:00 часот, дел од корисниците од улиците Нерешка и Теодор Синаитски, како и корисниците од ул. Лазар Ѓелов во Општина Карпош.

 

Најчитани вести