Македонија

Без струја делови од Центар и Гази Баба

Без струја делови од Центар и Гази Баба

Без струја од 8 до 10 часот денеска ќе останат корисниците од булевар 11 Октомври, броевите 34, 36 и 38 во општина Центар и од 8 до 15 часот корисниците од улиците  Перо Наков , 511, 519 и 1471 во општина Гази Баба, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје.