сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 46

Без струја делови од Центар, Кисела Вода, Аеродром, Карпош и Шуто Оризари

без струја

Поврзани вести

Поради технички зафати во електро-мрежата без електрична енергија утре ќе останат делови од Центар, Кисела Вода, Аеродром, Карпош и Шуто Оризари.

Од 09:00 до 10:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од ул.„Козара“, дел од ул. „Шарски одреди“, од 12:00 до 13:30 часот корисниците од   ул.„Кратовска“, од 08:30 до 12:00 часот корисниците дел од ул. „Сава Ковачевиќ“ подулица 14, од 13:30 до 15:30 часот корисниците  од ул. „Божин Николов“, од 09:15 до 11:30 часот корисниците  од ул. „Багдатска зграда“ бр.36 и од 09:00 до 15:00 часот корисниците  од ул. „Виничка“, ул.„Нов живот“, ул.„Вашингтонска“  и ул. „Дринска“.

Најчитани вести