Македонија

Без струја делови од Карпош, Ѓорче, Сарај и Чучер Сандево

Без струја делови од Карпош, Ѓорче, Сарај и Чучер Сандево

Без електрична енергија ќе останат објектот на „Тинекс“ на улицата Никола Русински во оппштина Карпош, од 7.30 до 9.30 часот, од 8.30 до 15 часот, дел од корисниците од село Љубош, од 9 до 12.00 часот, корисниците од улицата 3 во село Студеничани, како и дел од општина Ѓорче Петров, селото Грчец во Сарај и во село Кучевиште, во општина Чучер Сандево.

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје соопшти дека во понеделник ќе нема струја од 11 до 15 часот и на улиците Пролетерска и Ацо Шопов во општина Карпош.