недела, 20 август 2017  |  Вести денес: 21

Без струја делови од Сарај, Карпош, Шуто Оризари, Центар и од Аеродром

Во текот на утрешниот ден во периодот од 8:30 до 12:30 часот корисниците од ул. „Загрепска“ и реонот околу Детска болница Козле во општина Центар ќе останат без струја.

без струја

Поврзани вести

Без напојување со електрична енергија утре ќе останат дел од корисниците од општина Сарај, Карпош, Шуто Оризари, Центар и од Аеродром.

Во општина Сарај без електрична енергија ќе останат корисниците од село Долна Арнакија во период од 9:30 до 15 часот.

Во време од 9 до 15 часот корисниците од ул. „Багдатска“ бр. 36 и дел од ул. „Борка Талевски“ во општина Карпош, од 9:30 до 15 часот корисниците од улиците „Дринска“, „Виничка“, „Вашингтонска“ и „Нов живот“ во општина Шуто Оризари, од 8:30 до 12:30 часот корисниците од ул. „Загрепска“ и реонот околу Детска болница Козле во општина Центар, од 11 до 15 часот корисниците од ул. „Урош Џудовиќ“ и ул. „Будимпештанска“ во општина Карпош и од 9 до 11 часот корисниците од ул. „Врполе“ во општина Аеродром.

Најчитани вести