Македонија

Без струја неколку населени места во Гази Баба

Без струја неколку населени места во Гази Баба

Заради технички зафати во електро-системот  без електрична енергија, од 8 до 16 часот, в понеделник ќе останат  корисниците од населба Јурумлери, населба Мралински Мост, населба Дрма и објектите на фирмите МЛЕКАРА БИТОЛА, ВАЈОМАГ и ЖИТО АЛТАН.