сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 11

Без струја повеќе делови на Скопје

Без електрична енергија денеска од 8:15 до 9:45 часот ќе бидат дел од корисниците од населба Радишани, Блокара Орашец и улица Бутелска 27 број 12, во општина Бутел.

без струја

Поврзани вести

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, без струја од 9:00 до 14:00 часот, ќе бидат и корисниците од селата Батинци, дел од месноста викана Љубош во општина Студеничани, како и корисниците од дел од улица Козле 1, пат за манастирот „Св. Пантелејмон“, во општина Карпош.

Од 9:30 до 15:00 часот без електрична енергија ќе бидат и дел од корисниците од улиците „Дринска“, „Виничка“, „Вашингтонска“ и „Нов Живот“, во општина Шуто Оризари.

Најчитани вести