Македонија

Без струја повеќе делови на Скопје

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопјебез струја  денеска во период од 8:30 до 14:30 часот ќе бидат и дел од корисниците од село Љубош, во општина Студеничани.

Во период од 9:30 до 15:00 часот без електрична енергија ќе останат и корисниците од улиците „Дринска“, „Виничка“, „Вашингтонска“ и „Нов Живот“ во општина Шуто Оризари како и корисниците од село Долна Арнакија, во општина Сарај.