Македонија

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром и Кисела Вода

Поради зафати во електро-системот утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците во општините Карпош, Аеродром и Кисела Вода.

Во општина Карпош во време од 09:00 до 12:00 часот без електрична енергија ќе бидат корисниците од улица Бранислав Нушиќ.

Во општина Аеродром во време од 08:30 до 10:00 часот без електрична енергија ќе биде објектот на Голден Арт на ул. Методија Шаторов – Шарло и во општина Кисела Вода во време од 09:00 до 10:30 часот без електричан енергија ќе бидат корисниците од ул. Христо Татарчев бр.