Македонија

Без струја утре повеќе делови на Скопје

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, без струја во период од 8:00 до 14:30 часот ќе бидат и корисниците од Илинден, „Макпетрол“, „Оптима“, „Белви“, „ФудБазар“, „РолоПласт“, „Чеза“, „Сатра“, „ФармаПрима“ и Белимбегово во општина Илинден.

Од 9:00 до 10:00 часот без електрична енергија ќе бидат и корисниците од селата Арнакија и Долна Арнакија, во општина Сарај.