Македонија

Без струја утре повеќе населби

Без струја утре повеќе населби

Според соопштение добиено од ЕВН Македонија, РЦУК информира дека утре без струја ќе останат:

Од 09 до 15 часот, корисниците од улиците Нов Живот, Дринска и Виничка. ( општина Шуто Оризари )

Од 11 до 15 часот, корисниците од главната улица кон село Љуботен. ( општина Бутел )

Од 09 до 15 часот, корисниците од место Голиево, дел од село Бразда ( општина Чучер – Сандево ) и с. Горно Оризари ( општина Бутел)

Од 08:15 до 11:30 часот корисниците од булеварот „Крсте Мисирков“ т.е. стариот објект на Центро ( Туркиш Донер, Мега Фешн, Хедеф Фешн и останатите корисници во истиот објект ) и Сенатор. ( општина Чаир )

Од 09:30 до 12:00 часот корисниците од Кеј Димитар Влахов бр. 4 објект на Стара Комерц. ( општина Центар )

Од 10:30 до 12:30 часот корисниците од улиците Љубица Георгиева и Будимпештанска. ( општина Карпош )