Македонија

Без струја в понеделник дел од Батинци и Шуто Оризари

Без струја в понеделник дел од Батинци и Шуто Оризари

Поради технички зафати во електро-мрежата на 13.06.2016 година (понеделник), без електрична енергија од 9 до 15 часот ќе останат корисниците во дел од село Батинци, и во истиот период  корисниците од улиците Дринска, Вашинтонгска, Нов Живот и  Виничка (општина Шуто Оризари).