Македонија

Без вода „Алберт Ајнштајн“ и „Домбас“

Без вода „Алберт Ајнштајн“ и „Домбас“

Поради изведување на водоводен приклучок на улица „Алберт Ајнштајн“ бр.3, без водоснабдување ќе останат корисниците  од улиците „Алберт Ајнштајн“ и „Домбас“ од 09:30 часот па се до завршување на истиот.