Македонија

Без вода Александар Македонски и Јани Лукровски

Без вода Александар Македонски и Јани Лукровски

Поради промена на шибер затварач на булевар Александар Македонски бб, без водa ќе останат корисниците од истоимениот булевар и корисниците од зградите со броевите 18 и 19 од улицата Јани Лукровски.

Тие ќе бидат без вода од 13:45 часот па се до промена на истиот.