Македонија

Без вода Беровиќ бетон и Златна рака

Без вода Беровиќ бетон и Златна рака

Поради дефект на водоводна мрежа профил Ф-110 милиметри на патот за Марков Манастир без водоснабдување ќе останат индустрискиот дел, Беровиќ бетон и Златна рака од 09 часот па се до санирање на дефектот.